Over lachen gesproken

De laatste tijd lacht mijn dochter veel. Ze lacht als ze iemand ziet die ze aardig vindt en als ze in de box aan het spelen is. Zo kan ik in een oogopslag zien dat het goed met haar gaat en dat ze blij is. Dat het nog geen tijd is om haar luier te verschonen of haar te voeden. Een blik is voldoende. Dat is nog eens communiceren!

Zo kan het ook in jouw communicatie. Het is echt waar: een beeld zegt meer dan duizend woorden. De juiste beelden gebruiken in je communicatie-uitingen kan je klanten in een oogopslag duidelijk maken waar jouw bedrijf voor staat. Bij sommige communicatiemiddelen, zoals een website, is een foto of video een sterke manier om snel een boodschap over te brengen of aandacht te trekken. Zeker in deze tijd waarin we allemaal ‘druk, druk, druk’ zijn, is dit erg belangrijk.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>