Een taal die niemand spreekt

Mijn dochtertje brabbelt inmiddels in haar eigen taaltje. Hele verhalen vertelt ze aan haar knuffelleeuw of aan ieder ander die toevallig in de buurt is. Ik brabbel terug in haar taaltje (of iets wat daarop lijkt) en leuk dat ze het vindt! Ik heb geen idee wat ik zeg en wat zij ervan maakt, maar communiceren doen we!

Er zit vooruitgang in maar echt handig is het nog niet, we schieten er weinig mee op, want elkaar begrijpen doen we niet. Als we maar plezier hebben, nietwaar?

Plezier hebben is ook belangrijk in het werk. Als je met passie je werk doet, straal je plezier uit. Jij bent enthousiast, je werk ziet er goed uit en je (potentiële) klant gaat hier vanzelf in mee en wordt ook enthousiast. Let hier dan ook op in je communicatie-uitingen. Maak er geen standaard verhaal van; spreek je eigen taal en laat je passie er maar vanaf spatten!

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>