Krant of magazine

Een eigen krant voor uw evenement of een prachtig magazine ter ondersteuning van uw beurs: dat zijn mooie manieren ter promotie van uw evenement.

Vormgeving magazine of krant
Een eigen krant of magazine trekt de aandacht en zorgt ervoor dat de doelgroep alles te weten komt over uw evenement. Dat is nog eens promotie voor uw evenement! Communiceer Nu kan de vormgeving van uw krant of magazine op zich nemen. Wij verzorgen een opmaak die helemaal past bij de huisstijl van uw evenement of organisatie. Communiceer Nu verzorgt de vormgeving van uw krant of magazine graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Toegevoegde waarde van een evenementenkrant
Een evenementenkrant kan voor het evenement van grote toegevoegde waarde zijn. Het is een mooi promotiemiddel. Uw lezers, en potentiële bezoekers, vinden er leuke informatie over uw evenement: het programma, foto’s van eerdere edities en achtergrondartikelen. Ook is het een prima manier om de sponsors van uw evenement een plekje te geven. Doordat sponsoren de kans krijgen om ook te adverteren is een krant voor uw evenement ook financieel vaak geen probleem.

Samenstellen en verspreiding van een krant
Bij het maken van een evenementenkrant komt nogal wat kijken. Artikelen moeten worden geschreven en teksten moeten worden geredigeerd, foto’s moeten worden gemaakt of verzameld, er moet een mooi ontwerp gemaakt worden qua vormgeving, en dan moet de krant aantrekkelijk en netjes, opgemaakt worden. Vervolgens wordt de krant gedrukt en moet deze natuurlijk bij de doelgroep terecht komen. Het samenstellen en het regelen van de verspreiding van een krant is iets wat wij u ook uit handen kunnen nemen. Van A tot Z zorgen wij ervoor dat uw evenement met een eigen krant in de spotlights staat. Voor meer informatie over een eigen krant voor uw evenement of organisatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijkheden drukwerk
De mogelijkheden zijn legio: van kranten in verschillende formaten tot een glossy magazine of een goed betaalbaar tijdschrift. Maar ook een boek in grote of kleine oplage kunnen wij verzorgen. De vormgeving en opmaak doen we zelf en het drukwerk besteden wij uit. We hebben contact met verschillende goede drukkers en zoeken voor u de juiste drukker voor uw product.

Comments are closed.