Oranje

Koningsdag give-aways

De Koningsnacht, braderieën en rommelmarkten op 27 april: ze zijn allemaal oranje gekleurd. Veel mensen gebruiken oranje t-shirts, oranje hoeden in de gekste vormen en oranje herrieschoppers om in stijl Koningsdag te vieren. Ook bij dit oranje-evenement is een oranje-artikel met uw bedrijfslogo dan ook ongetwijfeld een groot succes.

Oranje artikelen

Een EK of WK voetbal, Koningsdag, de Olympische Spelen… Allemaal grote evenementen waar Nederland warm voor loopt. Het zijn leuke momenten om een oranjegekleurde verkoopactie op touw te zetten of personeelsleden van een leuke oranje give-aways te voorzien! Zoekt u ook een oranje relatiegeschenk? Wij helpen u graag met een origineel geschenk op maat!

Profiteer van sportevenementen, want die maken mensen blij. Dus scoor met een toepasselijke actie tijdens een sporttoernooi, zoals de Spelen of een EK of WK voetbal!

Bedrukken

De meeste hierboven getoonde oranje-artikelen zijn bedrukbaar met uw eigen logo. We kunnen voor u uw tekst, logo of afbeelding op de artikelen laten drukken, zodat ze helemaal bij uw huisstijl passen. Naast bedrukken, is borduren in sommige gevallen (textiel) ook mogelijk.

Hollandse relatiegeschenken

Zoekt u een leuk relatiegeschenk voor het EK of WK voetbal?
Wilt u iets leuks weggeven in verband met Koninginnedag?
Wilt u in verband met de Olympische Spelen een leuke actie op touw zetten?

Bovenstaande oranje artikelen zijn leuk om als gadget weg te geven. Er zijn uiteraard nog veel meer oranje give-aways die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een mailing. Ook in onze online catalogus vindt u nog een paar voorbeelden van WK specials.

Ik wil graag meer informatie over oranje relatiegeschenken.

Comments are closed.