Over ons

Communiceer Nu is een betrouwbare partner voor al uw communicatie-uitingen. Wij zijn flexibel en veelzijdig. Bij ons staat kwaliteit en betaalbaarheid hoog in het vaandel. Wij zijn kleinschalig en persoonlijk. Als wij een opdracht voor u mogen uitvoeren, gaan we samen kijken naar uw wensen. We zetten de mogelijkheden op een rij en gaan voor u aan de slag zonder na afloop torenhoge rekeningen te presenteren. U wordt bij het proces betrokken, zodat het resultaat voor u op maat gemaakt is.

Communiceer Nu voor alle communicatie-uitingen

Communiceer Nu kan u van dienst zijn met veel verschillende communicatie-uitingen. Ook werken wij samen met creatieve partners, waardoor we u een compleet communicatiepakket kunnen aanbieden:
- voor tekstschrijven en vormgeving
- voor originele relatiegeschenken
- voor mooie foto’s voor uw reclamecampagne
- voor de communicatie rond en organisatie van evenementen

Communiceer Nu is gevestigd in Zevenhuizen en opgericht door Mieke Jobse-Heeringa. Door haar opleiding, werk, vrijwilligerswerk en hobby’s heeft zij ervaring opgedaan met de diverse communicatie-activiteiten waarmee Communiceer Nu zich bezighoudt. Communiceer Nu heeft een uitgebreid netwerk en werkt samen met andere specialisten uit de communicatiebranche.

Gedrevenheid

“Iets origineels en passends bedenken, het vervolgens uitvoeren en het resultaat dan daadwerkelijk terugzien; daar haal ik voldoening uit! Het leuke is dat dit met alle activiteiten van mijn bedrijf het geval is”, aldus Mieke.

Comments are closed.