Cadeaupakketten

Attenties

Cadeaupakketten zijn geschikt om als relatiegeschenk te geven aan uw relaties of personeel. Sluit het jaar positief af en verras uw klanten met een eindejaarsgeschenk, zoals een flesje wijn of bubbels. Hierbij geldt: zoekt u iets wat helemaal bij uw klanten en uw bedrijf past? Wij denken graag met u mee en verzorgen een pakket of geschenk op maat. U kunt vrijblijvend contact opnemen via de e-mail.

Cadeaupakketten voor uw relaties of personeel

We hebben catalogi met allerlei pakketten voor verschillende gelegenheden. Pakketten die u aan uw personeel of relatie kunt geven met bijvoorbeeld Pasen, Valentijnsdag, Sinterklaas, Kerst of secretaressedag. Maar ook verse producten, zoals heerlijke Noorse zalm, kalkoen om van te watertanden en prachtige boeketten bloemen kunnen we voor u verzorgen.

Relatiegeschenk

Zo vindt u voor verschillende gelegenheden een leuk pakket als relatiegeschenk. Wilt u dat wij u helpen zoeken naar een passend pakket, wilt u een pakket op maat, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Dan kunt u contact opnemen via de e-mail.

Comments are closed.