Tekstschrijven

Communiceer! in woord

Communiceren gebeurt onder andere met teksten. Tekstschrijven is een vak apart. Een tekst voor een website zit anders in elkaar dan een tekst voor een brochure.

Bij Communiceer! kunt u onder andere terecht voor de tekst van:

- advertenties
- brochures
- nieuwsbrieven
- magazines (personeelsblad, relatiemagazine, clubblad)
- jaarverslagen
- flyers
- posters
- websites
- persberichten

Tekst op papier en internet

Op papier wordt veel gecommuniceerd, denk maar aan folders, flyers, brochures, posters, jaarverslagen, rapporten, etcetera. Tegenwoordig kan niemand echter meer om het digitaal communiceren heen. Van elk bedrijf wordt verwacht dat het een internetpagina heeft en veel bedrijven sturen digitale nieuwsbrieven. Dan hebben we het nog niet eens over communicatiemiddelen zoals Twitter.

Duidelijke boodschap

Voor organisaties is het belangrijk om de communicatie-instrumenten goed in te zetten. De boodschap moet overkomen en wat de organisatie wil uitstralen moet in alle uitingen te herkennen zijn. Een brochure, website en advertentie zijn uw visitekaartjes en die moeten natuurlijk foutloos zijn.

Tekstschrijven en redigeren

Communiceer! schrijft voor u de juiste tekst. U kunt een bestaande tekst ook door Communiceer! laten redigeren, zodat de spelling en de grammatica verbeterd worden. Maar ook uitgebreidere aanpassingen kan Communiceer! voor u verzorgen. Wilt u een kortere tekst of een tekst in een andere stijl: zakelijker, begrijpelijker, commerciëler, vlotter of beter leesbaar voor uw doelgroep? Communiceer! herschrijft uw tekst.
Ook lesmateriaal ontwikkelen voor toerisme, recreatie en vrije tijd is een tak van sport bij Communiceer Nu.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Communiceer! Dat is heldere taal.

scrable, correctie, correctietekens, redigeren, communiceer, tekst, communiceren, schrijven

Comments are closed.