Visie

Communicatie is vandaag de dag erg belangrijk. Er zijn talloze communicatiemiddelen waar iedereen gebruik van maakt. Bijna elke vereniging heeft een website of brochure, veel mensen gebruiken Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn en veel bedrijven organiseren personeelsuitjes en geven geschenken aan hun relaties. Het zijn allemaal vormen van communiceren; of het nu is om te laten zien wat je doet, te laten horen hoe het met je gaat of om je waardering uit te spreken naar personeel of klanten.

Doel van communicatie

Het doel van uw communicatie is belangrijk. Communiceer Nu houdt hier rekening mee en bekijkt samen met u wat de beste manier is om uw boodschap duidelijk te maken. Uw bedrijf is het uitgangspunt. Met de waarden die voor uw bedrijf van belang zijn vormt u een visie. En alle communicatie-uitingen die u doet, dragen deze visie uit. Daarom vinden wij het belangrijk uw bedrijf echt te leren kennen.

Daarbij denken wij ook met u mee over uw doelgroep. Inleven in de doelgroep is van belang; daarmee staat of valt de effectiviteit van uw communicatie. Wij denken met u mee over hoe u uw doelgroep het beste kunt benaderen en bereiken.

Wij houden theorie in het achterhoofd, maar zijn wel praktisch ingesteld. Concrete werkzaamheden staan bij ons centraal: wij gaan graag voor u aan de slag! Wij denken probleemoplossend.

Originaliteit en creativiteit

Als wij op een opdracht voor u mogen uitvoeren dan zorgen we er ook voor dat het aansluit bij uw bedrijf en bij uw klant. Wij op zoek naar een origineel relatiegeschenk dat bij uw bedrijf past en dat uw klant zeker zal waarderen. Wij maken persberichten die uw bezoeker zal aanspreken. Wij ontwerpen posters en flyers die de aandacht trekken van uw doelgroep. Wij zetten sociale media in om uw klant of bezoeker te bereiken.

Service

Bij Communiceer Nu wordt effectief en efficiënt gewerkt, zodat er geen onnodige kosten worden gemaakt. Communiceer Nu houdt kwaliteit hoog in het vaandel en servicegerichtheid is voor ons vanzelfsprekend.

Comments are closed.